En ole tullut maalanneeksi melkein ollenkaan, mutta olen tullut miettineeksi, miksi juutuin jumiin, ja se on kai niin, ettei saman toistaminen ole hedelmallista vaan tyyli latistuu ja puhti katoaa. Sen sijaan tarttis olla uusia alkuja ja vaihtelua.
Jos nyt joskus oppisi maalaamaan oikeita tauluja, joita voisi myydakin, niin kuinkas tuossa myynnissa sitten onnistuisi? Myyda voisi kaytannossa kai vain kesa-aikaan, kun ihmiset ovat lomamatkoilla. Olisi vaja jossakin ison tien lahistolla ja tienvarsikyltteja muutama. Vajassa tarttisi olla joku myymassa, mieluummin keski/ikainen tai vanhempi nainen, joka pitaa tauluista kovin, mutta ei ole itse yhta hyva maalaamaan, jos nyt sitten ylipaartaan osaa paljoakaan maalata. Niin taulut nayttavat kiinnostavilta ja edustavilta ja ilmapiiri ja nakokulma on tauluihin sopivan kiva. Hyva olisi, jos lahistolla olisi tienvarsikahvio, huoltoaseman baari tms., josta myos opastus kyltein. Ei kai haittaisi, vaikka tau;uja olisi useammalta maalarilta, vaikka voihan olla, etta silloin jonkun taulut myyvat parhaiten. Tarttis kai taulujen ilmeen ja tunnelman perusteella luokitella ne syrjemmalle sopiviksi tai ovenvierustauluiski jne.
Myyntityylina ei olisi raha ja hieno taulu, kun se laittaa useimmat jumiin ja sopii vain kalliisiin hienostelunhaluisiin paikkoihin, vaan onpa tenhoavan nakoinen taulu, tollanen ois kiva seinalla, ja hinta sitten tenhoavuuden ja siveltimenjaljen ym. laadun mukaan myyvyyde3n kannalta sopiva.
Lamppuja varmaan tarttis olla, ehka erilaisia, joson erilaisia taulujakin.
Jos haluat oppia maalaamaan, lue koiran (ja muun samaan tapaan) maalausohje http://akvarelliblogini.blogspot.fi/2013/05/koiran-valokuvaus-ja-maalausohje.html . Lue myös, hitaasti ja suuresti panostaen, piirustuksen ja vesivärimaalauksen oppikirjoja ja yritä oppia mallista niiden kuvien maalaustavasta. Omia ohjeitani (Kaisa Hannele Tervola) maalaamaan oppimisesta tämän blogin teksteinä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti