lauantai 3. lokakuuta 2015

Lauantaina 3. lokakuuta 2015 - maalaisinko muutaman kuvan päivittäin

Eilen oli myrskysää ja maalasin pitkästä aikaa jotakin.Villakoirani kuvaan tuli värit (siveltimeen) onnistuneesti, jotenkin leiskuvampi.
En ole puoleentoista vuoteen maalannut melkein mitään. Nyt mietin, että maalaisin joka päivä muutaman yritelmän, niin näkisin, tuleeko maalaamisestani mitään.

* * *
Ke 7. lokakuuta 2015
Nyt olen muutamana päivänä maalannut jotakin, eikä kaikki yhtä onnistunutta vaan tuntuu kuin tulisi maalaustaidostani muistumia vuosien varrelta,e ttä näinkö maalattiin vai näin. Kun nykyisin osaan maalata paremmin, johtuu se kai lähinnä mielenkiinnosta maalattavia aiheita kohtaan, niin saa mittasuhteet, värit, rakenteen, tunnelmat jne. oikein, kun taas jos ei ole kiinnostunut aiheesta vaan maalaamaan oppimisesta, niin viiva vertautuu viivaan eikä elävään elämään ilmiöineen ja niin maalaamiselta ikään kuin puuttuu aihe ja niin se ei onnistu, mutta jos näkymä kiehtoo, niin ainakin kohdittain sen saa onnistuneesti ja loppu luonnistuu ajan tuoman taidon myötä sekä suuremman monipuolisemman kiinnostuksen aiheeseen siivin.
Koristereunusta
 Japaninpystykorvani

* * *

8.10.-2015

iltayön tunnelmaa
japaninpystykorvani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti